Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tenista Dimitrov poprvé o vztahu s ruskou kráskou: Jak jsem sbalil Šarapovou!

Autor: as

Ten vztah je stále zahalen tajemstvím, ani jeden o něm nemluví. Až teď bulharský tenista Grigor Dimitrov (24) prozradil, jak se mu podařilo uhnat ruskou krásku Marii Šarapovou (28).

Jsou spolu už třetím rokem, ale málokdy se nechají vyfotit, jak se drží za ruku. „Své soukromí si hlídám,“ řekla krásná Maria, která o vztahu s o 4 roky mladším hezounkem Grigorem pustila do světa jen pár vět. „Je pěkné, že máme jeden druhého,“ culila se třeba letos v Austrálii.

Zlatý pár
Vášnivá líbačka Grigora s Marií.Foto Profimedia

Teď to ale i za ni vybalil Dimitrov! Všechno to prý začalo v říjnu 2012. „Oba jsme byli v Číně – ona v Pekingu, já v Šanghaji. Sedl jsem si k obědu a Maria zrovna hrála v televizi. Hned jsem jí musel poslat e-mail,“ prozradil 11. hráč světa. Začali si volat, za měsíc končila sezona. „Pak jsme se potkali a bylo to,“ usmál se. Zrodil se zlatý tenisový pár!

Poslal 500 růží

Všichni se diví, jak dokázal takovou hvězdu sbalit. „Ona pro mě není žádná hvězda, prostě jen Maria,“ upozornil. Jsou neustále od sebe, cestují po turnajích, ale vztah drží. Dimitrov jí čas od času nechává poslat rudé růže. „Oba je milujeme. Občas se zblázním a pošlu jich stovky. Rekord mám 500 růží,“ přiznal.

Bydlí střídavě v Monaku a Los Angeles. Když jsou spolu, žijí prý jako obyčejný pár. „Chodíme na procházky, nakupovat, na večeře. Víme, že existují jiné a důležitější věci v životě.“

Zajímavý pohled na luxusní pozadí ruské krásky Marie Šarapovové
Zajímavý pohled na luxusní pozadí ruské krásky Marie Šarapovové