Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ostravský srdcař vyvezl rodinku do Turecka: Baroš posadil manželku na koníčka!

Autor: ps

Hodí se k nim otřepaná fráze, že zrají jako víno! Fotbalista Milan Baroš (33) se svojí paní Terezou (33) i po šesti letech manželství dokonale ladí. Jeho výstavní žena, která se ráda pochlubí, jak společně tráví volný čas, umístila na sociální síť snímek z dovolené v Turecku. Je vidět, že jsou do sebe stále po uši zamilovaní.

Vrátili se na místo, kde prožili šťastných šest let. Milan v Turecku vydělával peníze, Tereza vychovávala děti Patricka a Mettea. Rodinná harmonie u moře a slunných pláží minulý rok skončila, když se Baroš přesunul z Antalyasporu domů do Baníku Ostrava.

Aby si oživili kouzelné vzpomínky, vyrazili do Antalye na dovolenou! „Prosecco, hotel, Antalya,“ napsala Tereza k fotce umístěné na Instagramu. Sedí Milanovi v plavkách »na koníčka« na klíně, má slušivý černý klobouk a v ruce skleničku. Takhle to má na dovolené vypadat!

Věk Terezy se sice přehoupnul přes třicítku, ovšem opálené tělo a sexy postava z ní dělá záviděníhodnou maminu. A toho si Baroš váží! Ona je zase ráda za to, jaký je Milan otec.

„Je nejlepší táta. Děti vychovává, trvá na pravidlech, disciplíně. Věnuje jim celý den. Rád vaří, takže si často na něčem pochutnáme. Umí guláš, koprovku,“ řekla Blesku v minulosti paní Barošová, která si s rodinou už druhý rok zvyká na život v Praze. „Přesun do Čech byl těžký, ale zvládli jsme to. Jen nám chvilku trvalo, než jsme se přizpůsobili,“ přiznala.

Turecko je ráj. Baroš se svými dětmi na pláži.
Turecko je ráj. Baroš se svými dětmi na pláži.