Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

»Kamarádka« slavné hokejové 68, modelka Kovandová: Jágr kupuje dům na Floridě!

Autor: ps

Po bramborovém hokejovém večírku strávili část noci v jednom bytě. Jaromír Jágr (43) s »kamarádkou« Lucií Kovandovou (21) si prý jen povídali. A jejich komunikace stále trvá! I když už uběhl téměř měsíc a Jarda odletěl do zámoří, jsou v kontaktu. A probírají i soukromé věci…

Lucie i Jaromír mají starostí nad hlavu – Kovandová řešila nepříjemný gynekologický zákrok, Jágr se balil a odletěl trénovat do zámoří. Přestože se jejich cesty rozešly, nic to nemění na tom, že si jsou stále nablízku!

Jágr však momentálně prožívá stejnou zkušenost, která postihla Kovandovou krátce po MS. Nemá kde bydlet a musí se spokojit s hotelovou postelí. Přesto se mu blýská na lepší časy.

„Jarda chce na Floridě koupit dům, teď ho vybírá. Ale má problém, hrozně se bojí hadů, takže mu to trvá docela dlouho,“ řekla Kovandová Blesku. Močály a teplo jsou podmínky, které všemožné havěti naprosto vyhovují. A je třeba se mít na pozoru, vždyť v roce 2011 tu čelili přemnožení krajt! Jágrova fóbie vypovídá o tom, že by měl nejraději na zahradě u svého floridského sídla maximálně hadici na vodu.

Česká Miss World 2013 se netají tím, že s nejužitečnějším hráčem uplynulého světového šampionátu v Praze probírají soukromá témata. „Jsme v kontaktu po SMS zprávách, ale Jarda už trénuje, tak to není tak často, jako předtím,“ svěřila se Blesku.

Slavný muž, jehož zdobí na dresu nezapomenutelné číslo 68, je přes hrůzu z hadů na Floridě spokojen. Přeci jen se pohybuje spíše u ledu. „Cítím, že mě tým chce, já tady chci taky zůstat. Miluji to tady,“ vzkazoval na konci sezony, když si slunil vymakané tělo u bazénu. „Dělám práci, co miluji, sluníčko, bazén, skvělí a hodně mladí spoluhráči,“ pochvaluje si přesun do teplých krajů…

Jaromír po boku s neznámou kráskou čekají, až je »klíčník« pustí do baráku.
Jaromír po boku s neznámou kráskou čekají, až je »klíčník« pustí do baráku.