Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Svatební horečka v Brémách: ANO řekl i fotbalista Gebre Selassie sestře hokejisty Zachy

Autor: Patrik Vacek

Na severu Německa propukla během června svatební horečka. Hned sedm hráčů fotbalového klubu Werder Brémy se rozhodlo dobrovolně skončit v chomoutu. Jedním ze šťastlivců byl i český reprezentační obránce Theodor Gebre Selassie, který si řekl ano s partnerkou Leonou, sestrou nadějného hokejisty Pavla Zachy.

Obřad Thea a Leony proběhl v úterý na zámku Sychrov v přilehlém zahradním parku. „Pozváno bylo zhruba pětasedmdesát hostů. Počasí bylo ideální, takže jsme byli spokojeni,“ prozradil čerstvý ženáč deníku Sport.

Po svatbě si novomanželé naplánovali třídenní romantický výlet do města zamilovaných - Paříže. Jestli s nimi pojede i syn Noe, už ale neřekl.

Během volna nezahálejí ani Gebre Selassieho spoluhráči. Prvním ženichem byl Rakušan Richard Strebinger, který si doma ve Štýrsku vzal partnerku Sarah a na podzim k nim navíc přibude potomek. Po třech dětech se rozhoupal i útočník Eljero Elia a vzal si „konečně“ družku Sanne.

V pátek do toho v Miláně praštil Luca Caldirola s půvabnou Marijou a hned o den později je následoval spoluhráč Philipp Bargfrede s partnerkou Carolou. Svoji jsou už od loňského podzimu, teď ale sňatek rodiče syna a Eliase stvrdili v kostele.

Před Theodorem stihl svatbu ještě Zlatko Januzovic, když si vzal doma v Rakousku svou vyvolenou Katharinu. Jako poslední pán na holení zbývá konžský obránce Assani Lukimya, jenž si obřad naplánoval na 20 června.

Se svou láskou Assmou už má syna Assani Jamala a dcerku ku Lejlu Sofii. Fanynkám Brém tak musí být do pláče. K mání nuž není celkem dvanáct fotbalistů Werderu.

GALERIE | Podívejte se na fotografie šťastných párů z Brém

Assani Lukimya a Assma
Assani Lukimya a Assma