Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čech dostává od fanoušků Chelsea pořádnou nálož: Jsi slizkej had!

Autor: ps

Odchod gólmana Petra Čecha (33) z Chelsea k rivalovi do Arsenalu je brán za hotovou věc, což se fanouškům ze Stamford Bridge vůbec nelíbí. Česká jednička schytala pořádnou nálož: „Jsi Jidáš a slizkej had,“ vzkazují mu.

Odchod Čecha bere jedna část Londýna jako podraz, druhá skupina se raduje, že konečně v brance Arsenalu bude stát jistota. „Petr bude zatraceně dobrou posilou,“ řekl bývalý ostrostřelec a současný televizní expert Gary Lineker.

Možná i tento fakt příznivce letošního mistra Premier League hondě štve. „Čech je had, tenhle jeho krok nic neomluví. Přeju mi všechno nejhorší v Arsenalu,“ vzkázal nasoptěný fanda Maximilian. Podobných »hejtů« přibývá. „Sbohem Petře, sbohem hade,“ vyprovodil Čecha z Chelsea Archie.

Přesto se nejde pár jedinců, kteří si váží služeb, jaké Čech ve slavném velkoklubu, jemuž jako jednička vychytal tři ligové tituly, odvedl. „Určitě nejsem rád, že odchází, ale nenávidět ho nemůžu. Je to stejné jako s Frankem Lampardem, tihle borci jsou prostě legendy!“ napsal svůj názor další z fanoušků.

V řadách suportérů ze Stamford Bridge se najdou jen výjimky, kdo »Čechínovi« odchod přejí. „Patřil k nejlepším hráčům, jaké Chelsea kdy měla. Pořád je jeden z pěti nejlepších brankářů světa, tak ho nechte odejít kamkoliv. Zaslouží si to,“ vyzval Zeyan.