Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Čeští fotbalisté pochytali své nevěsty: Koho krásky uhnaly do chomoutu?

Autor: top, nem

Narození dcerky, titul ve švýcarské lize a teď svatba! Hattrick radostných událostí završil gólman fotbalového nároďáku Tomáš Vaclík (26). K němu se ale přidali také další čeští fotbalisté…

Šikula, který dýchá na záda Petru Čechovi , a jeho dávná láska Martina, se včera coby rodičce čtyřměsíční Nicole vzali v pražské Krči.

„Chodíme spolu přes šest let, máme krásnou dcerku, jsme spolu šťastní, tak proč ne svatba,“ usmál se šťastný Tomáš a jako velký fanda kultovní komedie Pelíšky už se nemohl dočkat novomanželského »pelíšku«.

A jaké budou líbánky? „Teď vlastně skoro žádné, protože se musím hlásit v kempu Basileje. Ale my si to vynahradíme,“ pověděl sympaťák » Vacloš «.

Teď Fiorentina?

Může se jim to stylově povést v Itálii. Po Tomášovi, bývalé opoře pražské Sparty, totiž prahne Fiorentina, které se podle fialových dresů přezdívá Viola. Klub, za který v minulosti kopal Vaclíkův jmenovec Tomáš Řepka, už zlákal z Basileje kouče Paula Sousu a prodala brazilského gólmana Neta do Juventusu.

Ženáči jsou i Tecl s Pekhartem

Se svatbami fotbalistů se roztrhl pytel. Vaclík, Gebre Selassie... A úrodní jsou v tomto ohledu v Jablonci. Letos se oženil už třetí hráč Severočechů.

Po obránci Luďku Pernicovi a útočníkovi Martinu Doležalovi do toho v pátek praštil také Stanislav Tecl, nová posila z Plzně, který řekl »ANO« své milované Anetě.

A aby toho nebylo málo, před týdnem se oženil také bývalý hráč Jablonec a reprezentace Tomáš Pekhart... Pánové, gratulujeme!

Tomáš Vaclík si vzal Martinu v pražské Krči.
Tomáš Vaclík si vzal Martinu v pražské Krči.