Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hokejový reprezentant Sobotka randí s Nicole Novotnou: První holka!

Autor: top

On a ženy? Tohle téma bylo vždy tabu. „Nemám,“ odpovídal většinou. Teď snad hokejový reprezentant Vladimír Sobotka (27) našel tu pravou! Miluje Nicole (25), dceru fotbalového internacionála Jiřího Novotného.

Ostřílený útočník randí s modelkou a módní blogerkou už nějaký ten pátek. Například mu fandila na květnovém mistrovství světa v Praze. Oba se ale o svém soukromí baví neradi, a tak je usvědčily až fotky na sociální síti ze společné dovolené v Dubaji, kam vyrazili začátkem června, pouhý den po jejích státnicích.

Hokejistu už měla

„Moc se k tomu vážně nechci vyjadřovat. Už jsem si pozornosti v novinách užila dost,“ řekla Blesku Nicole v narážce na své předchozí vztahy se známými sportovci – mistrem světa v hokeji z roku 2005 Petrem Průchou a zadákem fotbalového nároďáku Michalem Kadlecem.

To milostný život Vládi, odchovance z Třebíče, který dlouhé roky válel ve Slavii, je nepopsaný list. Před čtyřmi lety, když v NHL přesídlil z Bostonu do St. Louis, se zmínil, že bydlí i s přítelkyní asi pět minut od centra, kde mají pronajatý byt. Společná fotka? Ať s tou anebo s tou – žádná! Nikdy.

Sobotka se vyhřívá v Dubaji.
Sobotka se vyhřívá v Dubaji.

Je na blondýnky

Každopádně představu o své ideální partnerce má jasnou už dlouho: „Líbí se mi štíhlé blondýnky. Ale vzhled není jediným kritériem. U dívek jsou důležité i jejich vlastnosti jako upřímnost a podobně,“ svěřil se v 17ti letech jako nadějný junior v dotazníku na webu hokej.cz.

Štíhlá blondýnka, to na Nicole sedí! A upřímnost? Tu má snad také v krvi. „Nesnáším lež, nemám ráda falešné lidi,“ říkala o sobě před pár lety v jednom z rozhovorů.

Zdá se, že s Vláďou tvoří pár snů. Tak ať jim to klape!

Do Omsku i s kámoškou? ...a pak hned děti

Kdysi o sobě prohlásila, že je největší milovnicí Londýna na světě. Ale jestli chce být Nicole na blízku své lásce, bude muset vzít za vděk ruským Omskem, kde Sobotka plánuje odehrát i příští sezonu.

Na cesty na Sibiř ale nebude sama. Její nejvěrnější kamarádka Tereza totiž údajně chodí s hokejovým obráncem Michalem Kempným, který se v dubnu rovněž upsal Omsku!

„Do Omsku se chystám, ale uvidíme, jaké budeme mít plány do budoucna. To ukáže čas,“ řekla Blesku Nicole, která se před časem označila za rodinný typ. „Jak se vidím za pět let? To mi bude 27 a to bych se už ráda viděla s manželem a s dětmi,“ svěřila se před třemi lety. Takže Vláďo, za dva roky první dítě a pak dovolená v Jugoslávii?