Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Sexuální útok při Copa América: Cavanimu strčil protihráč prst do zadku!

Autor: ps

Atak na anál fotbal nepamatuje! Bizarní a za hranou zůstane fanouškům v paměti chování chilského obránce Gonzála Jary na jihoamerickém šampionátu. Ten strčil prst mezi půlky hvězdy Uruguaye Édinsona Cavaniho (28), který si to rozhodně neužil. Ohnal se a byl vyloučen.

Citlivá událost, která se Cavaniho velice dotkla, rozpoutala na hřišti peklo. Hráči se do sebe v půlce druhého poločasu pustili, své si přidali také trenéři. Málokoho po zápase zajímalo, že obhájci trofeje kvůli prohře 0:1 s Chile vypadli.

Odpornou záležitost viděla Uruguayská lavička, trenér Óscar Tabárez byl nepříčetný. „Nechápu, jak tu provokaci nemohli sudí vidět. Ještě si dovedu představit, že ji neviděl hlavní rozhodčí, ale čárovým to nemělo uniknout,“ běsnil.

Cavani se po »prstoútoku« ohnal, zasáhl provokatéra Jaru do obličeje, ten se skácel v »bolestech« k zemi. „Všichni viděli, co se na hřišti stalo. Poukazuju na televizi, ať se nato všichni podívají,“ vyzývá kouč Tabárez, aby se na nefotbalový útok podívali pověření i nepověření. Je fakt, že tohle do fotbalu určitě nepatří…

Obránce Jara strčil Cavanimu během čtvrtfinále Copa Amérika prst do zadku.
Obránce Jara strčil Cavanimu během čtvrtfinále Copa Amérika prst do zadku.