Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Na párty před Wimbledonem odhodily tenistky stud: Výstřih k pupíku i kanadská prsíčka!

Autor: tej

Wimbledon se kvapem blíží! Nejslavnější tenisový turnaj na trávě ještě předtím stihl uspořádat párty, na kterou dorazily slavné tenistky. Nechyběla ani obhájkyně titulu Petra Kvitová, která je momentálně nemocná. Kromě hvězdných krásek dorazil také fotbalový záložník Bayernu Mnichov Bastien Schweinstegier, který je přítelem srbské tenistky Any Ivanovičové. Kdo další dorazil? Podívejte se do galerie.

Wimbledon se kvapem blíží, ale ještě než tenistky navléknou herní šatičky, hodily se pěkně do gala! Některé dokonce odhodily stud a nechaly vyniknout své přednosti. Na fialovém koberci prošel výstřih až k pupíku nebo kanadská prsíčka…

Některé módní výstřelky stály na wimbledonské zahajovací párty za to! Šaty známých značek za statisíce korun v pár případech odhalovaly sexy nahá těla. Madison Keys, jednadvacátá hráčka světa, zvolila výstřih až k pupíku a byla středem pozornosti.

Lucie Šafářová přijíždí na večírek před začátkem Wimbledonu
Lucie Šafářová přijíždí na večírek před začátkem Wimbledonu

Holá záda a odvážný střih

Mladičká kanadská kráska Eugenie Bouchard zase ráda zapózovala v odvážně střižené bílé róbě, která zcela odhalila opálená záda a z části také její hrudní vnady. Holky na večírku zapomněly na to, kdo se v jaké formě nachází. Výborně se bavily.

Češky v načančaném sále ve Wimbledonu zaujaly cudnými formálními šaty, ale rozhodně se neztratily. „To byla skvělá noční párty,“ pochvalovala si Petra Kvitová , která už se po nemoci dostává do optimální kondice. Na »pařbičce« nechyběla druhá žena French Open Lucie Šafářová ani světová jedenáctka Karolína Plíšková. „Jsem ráda, že jsem po roce znovu v krásném Londýně,“ pochvalovala si Lucie.

Kromě hvězdných tenistek si po boku přítelkyně Any Ivanovič vyrazil do světa šoubyznysu i fotbalový záložník Bayernu Mnichov Bastien Schweinstegier, jehož prý chce německý velkoklub vyměnit do Manchesteru United za Angela Di Máriu.