Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tenista Berdych se podruhé svlékl do naha: Proč bych tělo neukázal? Vypadá dobře!

Autor: ps

Vzal si příklad ze své přítelkyně modelky Ester Sátorové a čím dál víc se objevuje před reflektory fotoaparátů. Tenista Tomáš Berdych (29) navíc už podruhé zahodil svršky a celý se svlékl. Tentokrát vystrčil zadeček pro dobrou věc.

Obnažené tělo vystavil pro prestižní britský magazín za účelem podpory boje proti rakovině (Cancer Research UK). Světová šestka, která po bitvě prošla prvním kolem Wimbledonu, když porazila Chardyho za tři hodiny a 15 minut 6:2, 6:7, 7:6, 7:6, se prý nemá za co stydět.

„Vůbec mi nevadí něco takového fotit. Myslím si, že moje tělo teď vypadá přesně tak, jak má. Nemám co skrývat,“ prozradil magazínu nejlepší český tenista po focení lechtivých fotek.

Jak je vidět, Tomáš měl úplně jiné pocity, než když se před rokem poprvé nahý vystavil před foťák prestižního vydání amerického časopisu ESPN Magazine Body Issue. „Asi deset minut jsem se styděl, pak už jsem to neřešil,“ řekl při své obnažené premiéře.

Stává se z něho zkušený model! Při pózování už se cítí pohodlně, stejně jako poslední roky na tenisovém kurtu. I v Monte Carlu si vše užíval, přesto přiznal, že je těžké akci podobného typu vtěsnat do namačkaného kalendáře. Srovnával to se vztahem, kterému by rád věnoval daleko více času. „To je to nejtěžší. Stále jsem na cestách, opravdu to není jednoduché,“ vyprávěl v minulosti. S Ester mu to ale očividně klape a funguje. Letos je čeká svatba…

Jedna z nejodvážnějších berdychových fotek.
Jedna z nejodvážnějších berdychových fotek.