Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hokejista Sobotka dostal romantický narozeninový dárek: Láska jako dort!

Autor: ps

Užili si spolu první dovolenou v Dubaji. Teplo, jemný písek na pláži, šplouchání mořských vln… Tím ale romantika nového páru hokejisty Vladimíra Sobotky (28) a modelky Nicole Novotné (25) nekončí! Útočník Omsku dostal od své lásky luxusní narozeninový dort.

Když něco hezkého, tak hokejistu! To si Nicole pravděpodobně řekla předtím, než našla svoji současnou lásku Sobotku. A když už, tak se stejného tématu držela i při vybírání narozeninového dárku.

Ledově bílý dort s čokoládovým pukem, hořící osmadvacítkou a výrazným modrým nápisem MILUJU TĚ. „Všem děkuju za přání, hlavně tobě Niki,“ napsal český reprezentant na sociální síti k oslavné fotce. A co mu přišlo za odpověď? Růžové srdíčko Novotné, které Sobotkovi patrně patří úplně celé. Mezi čerstvě zamilovaným párem je to vážné!

Věnování přímo od srdce by Nicole šlo, jenže jak se člověk zaměří na její minulost, říká si, zda to tak opravdu cítí. Vždyť v krátkém časovém úseku vystřídala vztahy s hokejistou Petrem Průchou a fotbalistou Michalem Kadlecem. Ale třeba v Sobotkovi opravdu našla muže svých snů…