Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Fotbalová ikona Pavel Nedvěd a jeho šokovaná žena Ivana: Měli doma vetřelce!

Autor: nem

Česká fotbalová modla Pavel Nedvěd (42) není žádný brebta a o své rodině se už vůbec nešíří. Až se trošku hororovou historkou rozpovídal pro Financial Times.

Vzpomínat znamená stárnout, jenže nezničitelný »Grande Paolo« si to může dovolit. Když v roce 2001 přišel s rodinkou do Turína, zažil nervák po telefonu. „Šokovaná manželka Ivana mi volala, že zadními dveřmi přišel muž a sedí v kuchyni u stolu,“ pustil se do vyprávění Nedvěd.

„Když mi ho popsalal, řekl jsem jí, aby ho přivítala a uvařila mu kávu. Byl to Umberto Agnelli,“ odhalil Pavel s úsměvem vetřelce. Takže jeho nejvyšší chlebodárce v Juventusu, automobilový magnát z Fiatu a dnes už nebožtík Agnelli (†70). „Bydlel kousek od nás a miloval procházky v lese jako já. Považoval nás za součást své rodiny a hodně mi hlavně v začátcích pomohl,“ vyznal se dnešní sportovní ředitel »Juve« Nedvěd.

Tak tahle návštěva dopadla dobře. Na rozdíl od té z prosince 2010. Tehdy mu vilu v luxusní čtvrti La Mandria vybílil jeho zahradník s partou lapků včetně sbírky hodinek v hodnotě 25 milionů korun…

U Nedvědů nechybí za domem bazén.
U Nedvědů nechybí za domem bazén.