Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podívejme se, to je pár! Exsparťan sbalil krásnou moderátorku zpráv ČT

Autor: ps

Televizní moderátorky a špičkoví fotbalisté. To je ve světě »módní« trend a jak je vidět, dostává se i do Česka. Fotbalista bratislavského Slovanu Jakub Podaný (28) sbalil Janu Peroutkovou (25), která pracuje jako moderátorka zpravodajství České televize.

Kdo by to byl řekl, že se toho v létě tolik »urodí«. Novým zamilovaným párem je bývalý hráč pražské Sparty Podaný, jehož je čerstvě partnerkou pohledná brunetka a členka dobrovolných hasičů Peroutková. Ta se v roce 2010 zúčastnila soutěže Miss Hasička a celou ji ovládla.

Jana Peroutková při moderování zpráv na ČT24
Jana Peroutková při moderování zpráv na ČT24

Dostala se do kalendáře, zvěčnila svoji tvářičku a stačilo pár let a má lukrativní místečko před kamerami ve zprávách. „Vždycky bylo mým snem dostat se do televize,“ řekla v minulosti bývalá studentka Sociologie na filozofické fakultě Univerzity Karlovy.

Když se daří, tak se daří. Pracovně si Jana nemůže stěžovat, v osobním životě vše směřuje také správným směrem. Ovšem i krásné chvíle přináší úskalí. Její miláček Jakub si totiž »vynutil« přestup z Letné, kde o něho po návratu z indického angažmá nebyl zájem.

Výsledkem byl přestup na Slovensko, kde si chce spravit fotbalovou chuť. Teď záleží na tom, jestli jejich vztah vydrží i přes 337 kilometrů dlouhou vzdálenost…