Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tenistka Iveta Melzer (Benešová) má za sebou těžké období: Bolestná slova o rozvodu!

Autor: jar

Život není vždycky jen zalitý sluncem. Tím se nyní řídí Iveta Melzer, rozená Benešová (32), která se rozhodla poprvé po krachu vztahu s rakouským tenistou Jürgenem Melzerem (34) promluvit.

„Na chvíli jsem se odmlčela od sociálních médií, protože jsem prožila těžký osobní přechod. Potřebovala jsem čas popadnout dech,“ vyznala se někdejší světová pětadvacítka na svých webových stránkách.

O rozpadu čtyřletého vztahu s rakouským tenistou, kterého si vzala v září 2012, se Iveta rozhodla mluvit po měsíčním mlčení. „Byla jsem zlomená, uvnitř prázdná. Všechnu svou lásku a důvěru jsem dala něčemu, o čemž jsem si myslela, že je opravdové. Snila jsem ale příliš dlouho,“ mrzí Ivetu.

Vaidišová: Jsem pyšná

Zároveň však přiznává, že ji nečekaný rozchod posílil. „Možná jsem naivní, ale já dál věřím v manželství, lásku, čest a loajalitu. Všechny jizvy se časem zahojí a díky tomu budu mnohem silnější,“ věří tenistka, která loni v létě ukončila kariéru.

Po jejím vyznání se dočkala velké odezvy. „Jsem na tebe pyšná,“ vzkázala jí na Instagramu bývalá deblová spoluhráčka Nicole Vaidišová.