Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Co odhalila svatba tenisty Berdycha? V Monaku jezdí fárem za PĚT milionů!

Autor: Petr Žaloudek

Ulicí projíždí žluté žihadlo a vše vibruje v rytmu burácejícího motoru. V Monte Carlu běžný to pohled. Až na jeden detail. Fáro má brněnskou espézetku. A řídí ho Tomáš Berdych.

Nablýskaná čtvrteční svatba českého tenisty a modelky Ester Sátorové neodhalila jen úžasnou postavu nevěsty v průhledných šatech za půl milionu. Fotoreportérům Blesku se podařilo zachytit káru, kterou se Tomáš dopravuje po nejdražším městě světa. Aby mezi monacké pracháče zapadl, pořídil si McLaren za pět »mega«.

Poslední výlet

Je středa a do veselky Tomáše a Ester zbývá jediný den. Před luxusním hotelem Méridien Beach Plaza zastavuje zářivě žlutý bourák a portýr předává klíče jeho majiteli.

Berdych s rachotem odjíždí, ale za chvíli se vrací – dveře spolujezdce jdou vzhůru a dovnitř se souká jeho nastávající. Mladý pár čeká poslední vyjížďka za svobodna. „Relaxuji za volantem. Zdejší silnice jsou magické,“ pochvaluje si pak Berdych na sociální síti výlet po Azurovém pobřeží.

Rodiče koukali

Pořídit si takový sporťák je přitom pro Berdycha hračka. Stojí setinu toho, co tenisem vydělal (celkem přes 500 milionů korun). V Česku ho ale asi jen tak neuvidíte – Tomáš ho podle všeho garážuje v Monte Carlu. Vždyť fotku s žlutou parádou si během svatby pořizovali i jeho rodiče.

Berdych se sklání u svého luxusního sportovního vozu
Berdych se sklání u svého luxusního sportovního vozu