Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nová sezona Synot ligy na Blesk.cz: Nejlepší finty, triky a kličky

Nemusíte sledovat Premier League, nebo bundesligu, abyste viděli celou řadu parádních kousků. I v české lize je jich k vidění celá řada. A od zítřejšího startu nové sezony Synot ligy se můžete těšit na další. Všechny uvidíte v exkluzivních videích a sestřizích ze všech zápasů na Blesk.cz. Podívejte se na deset nejvýraznějších momentů, při nichž hráči Plzně, Sparty, Jablonce, Teplic, Bohemians, Liberce i Baníku motali s míčem hlavy soupeřů.

TOP finty sezony: Podívejte se, jak školili Kukec, Konaté i Hušbauer
Video se připravuje ...

VŠECHNY ZÁPASY ŽIVĚ
Nehledejte v programu, jestli duel vašeho cz, protože tam poběží živě přenosy úplně týmu dávají v televizi. Pusťte si Blesk. ze všech zápasů.

BLESKOVÉ SESTŘIHY
Zajímavá situace či nedej bože gól? Netruchlete! Odskočili jste si pro pivo a utekla vám. Do pěti minut si bude moci pustit záznam akce. A po utkání celý sestřih.

VYSOKÉ ROZLIŠENÍ
Žádné mazanice, na kterých sotva poznáte, kde je míč. Utkání jsou přenášena ve vysoké kvalitě. Záleží jen na vašem připojení, jaké rozlišení spustíte.

VYLADĚNÉ STRÁNKY
Oproti minulé sezoně došlo k drobným vylepšením tak, aby bylo vše ještě přehlednější. Na stránku s jednotlivými zápasy se dostanete přímo z Blesk.cz.

PLACENÝ ŠLÁGR
Na Blesk.cz poběží i šlágr kola, který vysílá placený kanál O2 Sport. Ten si však jako vlastník práv vymínil jeho zpoplatnění, a tak jako jediný nebude zdarma.

ARCHIV VIDEÍ
Hledání starších videí v rozsáhlém archivu je jednodušší. Můžete je hledat podle zápasů, kol, klubů i jednotlivých hráčů.

DISKUZE FANOUŠKŮ
Zapojte se do debaty s ostatními fanoušky, fanděte a podpořte svůj mančaft. K odemknutí diskuze, která je přímo u sledovaného zápasu, stačí jediná SMS.