Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Fotbalové šílenství dnes začíná! Emoce fanoušků i nejlepší chorea ze Synot ligy na Blesk.cz

Už je to tady! Dvěma zápasy 1. kola dnes začíná nová sezona Synot ligy. Kdo se chce naladit na start soutěže, tomu nabízíme video s tím nejlepším, co bylo k vidění na tribunách během jarní části minulého ročníku. Ten následující bude také nabitý emocemi fanoušků. Nic důležitého vám neunikne, pokud budete na Blesk.cz sledovat přímé přenosy a videosestřihy ze všech zápasů.

VŠECHNY ZÁPASY ŽIVĚ

Nehledejte v programu, jestli duel vašeho týmu dávají v televizi. Pusťte si Blesk.cz, protože tam poběží živě přenosy ze všech zápasů.

BLESKOVÉ SESTŘIHY

Zajímavá situace či nedej bože gól? Netruchlete! Odskočili jste si pro pivo a utekla vám. Do pěti minut si bude moci pustit záznam akce. A po utkání celý sestřih.

VYSOKÉ ROZLIŠENÍ

Žádné mazanice, na kterých sotva poznáte, kde je míč. Utkání jsou přenášena ve vysoké kvalitě. Záleží jen na vašem připojení, jaké rozlišení spustíte.

VYLADĚNÉ STRÁNKY

Oproti minulé sezoně došlo k drobným vylepšením tak, aby bylo vše ještě přehlednější. Na stránku s jednotlivými zápasy se dostanete přímo z Blesk.cz. VÍCE ZDE>>>

PLACENÝ ŠLÁGR

Na Blesk.cz poběží i šlágr kola, který vysílá placený kanál O2 Sport. Ten si však jako vlastník práv vymínil jeho zpoplatnění, a tak jako jediný nebude zdarma.

ARCHIV VIDEÍ

Hledání starších videí v rozsáhlém archivu je jednodušší. Můžete je hledat podle zápasů, kol, klubů i jednotlivých hráčů.

DISKUZE FANOUŠKŮ

Zapojte se do debaty s ostatními fanoušky, fanděte a podpořte svůj mančaft. K odemknutí diskuze, která je přímo u sledovaného zápasu, stačí jediná SMS.