Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Se Švancarou o zákulisním fotbalovém dění: Barošovi milion a na milenky si zvykejte!

Autor: ps

Dnes to vypukne a hned pěkně zostra! Konečně se na fotbalových stadionech zase bude něco dít, startuje další ročník Synot ligy. Roztáčí se hra čísel, senzací a hlavně peněz. Jak to chodí v klubovém zákulisí, kdo vybírá do pokladny, kdy se platí pokuty a další zajímavosti prozradil pro Blesk.cz bývalý ostrostřelec Petr Švancara.

Peníze. Téma, o němž se v českém fotbale nemluví, a když, tak jen velmi stroze. To Petr Švancara, známý bavič a šoumen, ani na chvilku nezaváhal, aby se na fotbalové finance podíval ze všech různých pohledů.

„No jo, oni se to všichni bojí komentovat, ale na druhou stranu se není co divit. Žijeme v Česku, kde vás bohužel za každým rohem pomluví nebo závidí. Každý z nás se s tím setkal,“ přikyvoval Švancara.

CHCETE SLEDOVAT ŽIVÉ PŘENOSY NA iPADU ČI MOBILU? STÁHNĚTE SI APLIKACI!

Pro iPhone:

https://itunes.apple.com/cz/app/isport-synot-liga/id901830622?mt=8

Pro android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.cncenter.synotliga

Synoliga
Video se připravuje ...

Barošovi milion

Letošní ročník Synot ligy uvidí zástup hvězd. Hübschman, Lafata, Baroš. Právě exreprezentační střelec si v Mladé Boleslavi vysloužil nejvyšší plat v lize. „Klidně bych mu dal milion. Tenhle hráč je lákadlem pro lidi a já pořád tvrdím, že fotbal je divadlo. Milan je v našem fotbale megastar, když bude bavit on i jiní, lidé se přijdou podívat,“ je přesvědčen televizní fotbalový expert.

Švancarovy zkušenosti z nejvyšší soutěže jsou gigantické. Má za sebou chvíle slávy i tahání za límec. V jednom má jasno: „Na stmelení party je důležité si s klukama z klubu zajít na kafíčko, popovídat si o babách, milenkách, autech a o všech blbostech, který normální lidi neřeší. K fotbalu to ale patří a vždycky patřit bude,“ tvrdí.

Tak se pak nedivte, když u pivka uvidíte sedět třeba Limberského z Plzně a jeho parťáky nebo sparťanského záložníka Majějovského se spoluhráči. Jenom tmelí partu…