Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hvězdný Ronaldo »obtěžoval« krásnou modelku: Bejby, nikdo se to nedozví!

Autor: as

Chtěl ulovit další krásku, jenže pohořel! Fotbalový hrdopýšek Cristiano Ronaldo (30) dostal od australské modelky Aline Lima (22) košem. Když už ale byli v »kontaktu«, chtěla vyměnit sebe za svého přítele…

Když se sexy brunetka dozvěděla, že Real je na turné po Austrálii, kontaktovala Cristiana na Instagramu s dotazem, zda dostal fanouškovský dopis od jejího přítele Alexe.

Odpověď ji dlouhonohou modelku zaskočila... „Pošleš mi tvoji fotku z tělocvičny?“ psal Portugalec. „Ne, příteli by se to nelíbilo,“ reagovala. „Nikdo se to nedozví, bejby,“ ujišťoval fotbalista a řekl si o číslo jejího mobilu.

Konverzace pak pokračovala přes aplikaci WhatsApp. Zatímco Aline se snažila domluvit Ronaldovo setkání s jejím Alexem, fotbalista útočil: „Krásko, ale já netoužím poznat chlapa. Chci se potkat s tebou!“

To je tah na bránu! Lima ale vše zveřejnila a lidé se baví nad dalším z mnoha Ronaldových flirtů, kvůli kterým ho po pětiletém soužití odkopla supermodelka Irina Šajk. „A můj Alex už není Ronaldovým fanouškem,“ přiznala Aline.

Dvě hvězdy Realu Madrid Sergio Ramos a Cristiano Ronaldo
Dvě hvězdy Realu Madrid Sergio Ramos a Cristiano Ronaldo