Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kindl má sexy zpěvačku. Podívejte se na klip, ve kterém se svlékla

Autor: Patrik Vacek

Nejen že hezky vypadá. Ona dokonce i zpívá! Přítelkyně českého hokejisty Jakuba Kindla (28), krásná kosovská modelka Aferdita Dreshaj (29), se vrhla na dráhu zpěvačky. Pro svůj nejnovější klip Topless (Nahoře bez) se neváhala dokonce svléknout!

Její křivky mohl jeden čas obdivovat například jeden z největších playboyů planety herec Leonardo DiCaprio . Poslední dva roky patří tělo i srdce Miss Kosovo 2011 českému obránci Detroitu Red Wings. Nyní ale její partie mohou obdivovat všichni muži! Kromě modelingu se smyslná Aferdita vrhla i na hudební dráhu a pro svůj nedávno zveřejněný nový klip Topless si dokonce svlékla vršek spodního prádla a obnažená zpívá v duetu s rapperem Agonem Amigou. K pěveckému kolegovi se na videu tiskne a své vnady tak před kamerou dokonale ukryla.

Rozchod se nekoná

Albánská média ještě před eroticky nabitým klipem začala spekulovat, že se modelka s českým hokejistou Kindlem rozešla. Tyto myšlenky přiživilo i časté stýkání právě s Amigou. Klevety utichly minulý měsíc, kdy Dreshaj s Kindlem zveřejnily společné snímky z dovolené v Chorvatsku, kde odpočívali na jachtě. Sexy Aferditu si Jakub náležitě hýčká. Loni jí koupil k narozeninám Porsche Cayenne v hodnotě kolem 3,5 milionu korun. Cena za luxusní vůz ho tehdy trápit nemusela. Předloni totiž podepsal v Detroitu čtyřletý kontrakt na 9,6 milionu dolaru ročně (235 milionů korun). Teď už se jen čeká, kdy modelce koupí i zásnubní prsten.

Přítelkyně Jakuba Kindla Afërdita Drešaj
Přítelkyně Jakuba Kindla Afërdita Drešaj