Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šafářová zase baví: Jak umlčet trenéra? Vemte si sluchátka

Autor: pro

V poslední době je kolem ní pořádný humbuk. Lucie Šafářová zažívá na tenisových dvorcích životní období a vládne kolem ní pohoda. K té velkou měrou přispívá i její kouč Rob Steckley, se kterým už natočila celou řadu vtipných videí. Teď Lucie a kanadský trenér přišli na Facebooku s novou scénkou, ve které tenistka svého upovídaného kouče pohotově umlčí.

S humorem jde všechno lépe. I proto je možná současná světová osmička tak úspěšná. Teď opět pobavila se Steckleym na sociálních sítích. O co šlo? Dvojice má před sebou poslední dny příprav na turnaj v Torontu.

Fanoušci nejdřív vidí, jak trenér na tréninku ke své svěřenkyni důrazně promlouval. "Dneska to bylo dobrý, ale ne zase tolik," začal náročný Steckley se svým výkladem.

T renérova kritika se ale Šafářové nezamlouvala a sama pro sebe si říkala, že by si radši dala pauzičku na kávu. Steckley si ale pořád jede tu svou. "Je hrozný. Je jako pes. Pořád ho musím jen poslouchat a poslouchat, jak ho jen umlčet?" přemýšlí Šafářová v duchu.

A pak to přijde. Ze své tašky vytáhne sluchátka na uši a začne se spokojeně usmívat. Steckley dále udílí pokyny, ale to už Lucie neslyší. Video je zakončeno slovy: "I trenér to občas přežene. Musí to poznat, nebo ztratí hráčův zájem."

VIDEO: Podívejte se, jak Šafářová umlčela svého trenéra

 

Šafářová už natočila se svým koučem celou řadu vtipných videí, ve kterých oba vtipkují. Je vidět, že jsou správná dvojka. Ona se o svém trenérovi už před časem vyjádřila samozřejmě pochvalně.

"Přesně takového kouče jsem potřebovala, aby podpořil tu mojí pozitivní cestu. Je to absolutně pohodový člověk, tréninkem se bavíme. Rob umí dobře najít správnou hranici mezi zábavou a prací. Odpracujeme, co máme, ovšem pohodovou formou," těší sympatickou tenistku.

Lucie Šafářová s kanadským koučem Robem Steckleym na Roland Garros
Lucie Šafářová s kanadským koučem Robem Steckleym na Roland Garros