Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Exsparťan Kadlec se po rozchodu v Praze nenudil: Ulovil sexbombu?!

Autor: top, zej

Nový pár na obzoru? Moderátorka Top Star magazínu a bývalá playmate Eva Perkausová (21) si vyšla s exsparťanským fotbalistou Václavem Kadlecem (23) na romantickou večeři do centra Prahy. Sexbomba ale tvrdí, že už jednoho přítele má... Jak to tedy je?

Byla neděle 9. srpna po osmé hodině večerní. V Praze na Novém městě se potkali na ulici pár set metrů od restaurace, kam hned zamířili. A celou dobu si měli o čem povídat! Pár povečeřel v restauraci na střeše nákupního domu Kotva. Že by šlo o nějaké námluvy?

„Někdy se náhodou potkáme a zajdeme na kafe. Známe se asi šest let a je mezi námi přátelský vztah,“ vysvětlovala Blesku nová moderátorka Top Star magazínu.

Přiznala vztah

Na otázku, zda by mezi ní a fotbalistou německého Eintracht Frankfurt mohla přeskočit jiskra, ale mlžila. „To se musíte zeptat Vaška…. ne, opravdu je to kamarád,“ řekla Eva. „Já ani nemám pomyšlení na lásku nebo na nový vztah,“ svěřila blondýnka, která má mít poměr s téměř o 40 let starším movitým podnikatelem. „Sama nejsem, o dotyčném nic neprozradím,“ dodala majitelka přírodních pětek.

Kopie bývalky

Moderátorku a fotbalistu spojuje láska k luxusu. Oba si potrpí na značkové oblečení světových návrhářů i luxusní auta. Kadlec se navíc nechal slyšet, že je po rozchodu partnerkou Renatou nezadaný a přitahují ho hezké upovídané ženy.

Právě to Eva do detailu splňuje a ke všemu jako by jeho bývalce z oka vypadla. Obě jsou blondýny, pyšní se bujným dekoltem a plnými rty.

Kadlec odchází s Perkautovou.
Kadlec odchází s Perkautovou.