Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Reprezentant Kadlec se nedávno rozešel a už zase hledá? Rande se sexbombou!

Autor: ps, zej

To je ale náhodička! Potkají se v centru Prahy, zajdou si na kafíčko do restaurace a při tom si povídají tak, že se jim rty nezastaví. V neděli si sexy moderátorka Top Star magazínu Eva Perkausová (21) vyšla s fotbalovým reprezentantem Václavem Kadlecem (23).

Sešli se kolem osmé hodiny večer v Praze na Novém městě, zašli do restaurace a dlouhé minuty si povídali. „Někdy se náhodou potkáme a zajdeme na kafe. Známe se asi šest let a je mezi námi přátelský vztah,“ vysvětlovala Blesku nová moderátorka Top Star magazínu, která prý randí s téměř o 40 let starším movitým podnikatelem.

Takže žádná milostná schůzka? „To se musíte zeptat Vaška…. ne, opravdu je to kamarád,“ řekla Eva. Je možné, že ona žádné postranní úmysly neměla, ale co čutálista, jenž se po půlročním hostování ve Spartě opět vrací do německého Frankfurtu?

Zrovna, když měl volno, naskytla se příležitost vyvést krásnou prsatici ven, tak šanci chytil za pačesy! Překvapivé je, že se dívka z Playboye náramně podobá Renatě, s níž se Kadlec nedávno rozešel. Je hezká, upovídaná, blonďatá a má bujný dekolt. Že by měl fotbalový kanonýr tah na branku a pokusil se skórovat, jak je jeho zvykem?

Může vůbec chlap těmto "pětkám" odolat?
Může vůbec chlap těmto "pětkám" odolat?