Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Fanynka Sparty ukázala prsa při rohu. Nezakazujte to, reagoval Bosák

Autor: pan

VIDEO | Jak motivovat své borce? Možností je celá řada. Jedna ze sparťanských fanynek to během utkání v Mladé Boleslavi pojala opravdu stylově. Při zahrávání rohového kopu v podání hostujícího Bořka Dočkala totiž ukázala do televizních kamer prsa.

Běžela 82. minuta utkání mezi Mladou Boleslaví a Spartou, hosté vedli ve vyhecovaném zápase 3:2 a k zahrávání rohového kopu chystal Bořek Dočkal . Zatímco si sparťanský záložník chystal míč, pohledná brunetka si za nadšeného povzbuzování vedle stojícího fanouška s klidem sundala horní díl ošacení a nabídla především televizním diváků vskutku nečekaný pohled.

Mladá Boleslav - Sparta: Fanynka ukazuje prsa při rohu Sparty
Video se připravuje ...

Snad jí připadalo, že zápas nabízí málo zajímavých momentů a chtělo příznivcům obou táborů nabídnout trošku zpestření. Dá se říct, že se jí to dle názorů fanoušků na sociálních sítích povedlo na jedničku, navíc hosté přidali o minutu později díky druhé brance v utkání v podání Davida Lafaty čtvrtý gól, čímž definitivně zlomili odpor Středočechů.

Neobvyklý počin fanynky v přímém přenosu neunikl ani Jaromíru Bosákovi. "Při rohovém kopu jsme viděli leccos zajímavého, není to moc obvyklé, ale neříkám, že by se to mělo zakazovat," reagoval se svým tradičním nadhledem komentátor České televize.

Přestože v zajímavém utkání padlo šest gólů a na hřišti byla k vidění řada zajímavých momentů, i tak se stalo její extempore jedním z nejdiskutovanějších momentů utkání.  

CELÝ SESTŘIH: Mladá Boleslav - Sparta 2:4
Video se připravuje ...

NEJ momenty fanoušků: Nejlepší chorea i dojemný titul pro Čišu
Video se připravuje ...

TOP 10 momentů fanoušků: Letící bota i pivo, polonahý Eden či ulička hanby
Video se připravuje ...