Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Striptýz fanynky Sparty je hit, Dočkal byl nejblíž: Hned jsem to zkoumal!

Autor: Tomáš Pokorný, Blesk

Ta holka je hit! Striptýzem sparťanské fanynky, která při zápase v Mladé Boleslavi ukázala prsa v přímém televizním přenosu, se baví nejen fotbalový národ! Kabinu Letenských nevyjímaje...

Byl to sparťanský záložník Bořek Dočkal (26), na něhož odvážná černovláska vytasila svoje vnady, když šel v 82. minutě zahrávat rohový kop.

„V tu chvíli jsem si toho vůbec nevšiml. Většinou při zápase nesleduju, co se děje na tribunách. Zvlášť u rohových praporků, kde to často bývá pěkně divoký,“ řekl Blesku Dočkal. „Ale tohle byla trošku jiná divočina,“ smál se.

Polonahá fanynka Sparty způsobila v Boleslavi poprask...
Polonahá fanynka Sparty způsobila v Boleslavi poprask...

Zahlcený mobil

Že profláknutá hláška jeho spoluhráče Lukáše Váchy »Vítězství na hřišti i v hledišti« dostala nový rozměr, se fotbalisté Sparty dozvěděli až poté, co na hřišti oslavili triumf 4:2.

Mladá Boleslav - Sparta: Fanynka ukazuje prsa při rohu Sparty
Video se připravuje ...

„Po zápase jsem měl tý holky okamžitě plnej mobil. Nejdřív mi všichni posílali fotky, pak i video. Samozřejmě jsme se tomu s klukama zasmáli,“ konstatoval »Dočky «.

„Hned jsem zkoumal, jestli to nebylo náhodou před tím rohem, po němž dal Costa vítězný gól. Ale pak jsem si všiml, že už tam svítilo skóre 3:2.“

CELÝ SESTŘIH: Mladá Boleslav - Sparta 2:4, hosté vládnou lize
Video se připravuje ...

Mladá Boleslav - Sparta: Pád Milana Baroše ve vápně
Video se připravuje ...