Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jágr se pochlubil: Dohazují mi Kubelkovou!

Autor: top

Stará láska nerezaví? Zdá se, že v případě Jaromíra Jágra (43) tohle pořekadlo platí! Aspoň si to myslí vypečená aplikace, která je aktuálně hitem na Facebooku. Sám hokejový veterán se pochlubil, že mu dohazuje Ivu Kubelkovou (38).

Je to taková hra. Jmenuje se »Koho byste s sebou vzali na bláznivý výlet do Las Vegas« a když si ji zahrajete, z vašich přátel na Facebooku vám přidělí parťáka, s kým byste ho měli podniknout.

No a Jardovi, který je ve městě hazardu zvyklý trávit celé léto, to ze 102 přátel na jeho soukromém profilu vyplivlo vnadnou modelku, s kterou randil v letech 1996-98. „Už jste to vyzkoušeli? Já ano, a koukejte, koho mi přidělili,“ napsal Jágr se smajlíkem. „Tak jsem jim odepsal, že jsem to udělal před 18 lety a nedopadlo to dobře :))))) A poprosil jsem počítač o jinou nabídku,“ dodal se svým typickým humorem.

A jestli prý někomu vyskočí jeho fotka, má dát vědět, aby se to stihlo, než začne NHL. Takže pánové a dámy, hlaste se. Číslo 68 čeká!

Už jste to vyzkoušeli? Já ano, na osobním profilu a koukejte, koho mi pridělili :).... Tak jsem jim odepsal, že jsem to...

Posted by Jaromír Jágr on 16. srpen 2015

Jaromír Jágr se na sociální síti pochlubil příjemným setkáním. Vyfotil se s Lebronem Jamesem, třetím nejlépe placeným basketbalistou planety.
Jaromír Jágr se na sociální síti pochlubil příjemným setkáním. Vyfotil se s Lebronem Jamesem, třetím nejlépe placeným basketbalistou planety.