Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sparťanská fanynka ukázala v Boleslavi prsa... Teď má STRACH!

Autor: Tomáš Pokorný

Zpytuje svědomí! Výkon fotbalistů Sparty rozparádil smělou fanynku tak, že v přímém přenosu ukázala celému národu prsa. Teď ale přiznává: „Bojím se, aby mi to neuškodilo.“

V pátek si na tribuně mladoboleslavského stadionu pohrávala se svými ňadry jako u striptýzové tyče, zrovna když sparťanský záložník Dočkal rozehrával rohový kop. Její show zachytily televizní kamery a rázem se stala hitem internetu.

Půvabná fanynka Sparty ukázala v Boleslavi své vnady
Půvabná fanynka Sparty ukázala v Boleslavi své vnady

Jsem to já

V sobotu se Blesku podařilo identitu černovlasé krásky zjistit. „Ano, tou fanynkou jsem já,“ přiznala, když jsme ji oslovili. Seděla i podoba s fotkami na jejím facebookovém profilu. Jenže odvaha z předchozího dne byla ta tam.

Slečna, jejíž totožnost na výslovné přání neprozrazujeme, sice v rámci několika e-mailů zvažovala nabídku na rozhovor a focení, nakonec si to ale rozmyslela. „Omlouvám se za svou nerozhodnost, ale stále nevím. Bojím se, že mi to spíše uškodí,“ napsala nejdříve.

Mladá Boleslav - Sparta: Fanynka ukazuje prsa při rohu Sparty
Video se připravuje ...

A později dodala: „Z určitých osobních důvodů musím rozhovor odmítnout.“ Z komunikace vyplynulo, že by nejspíš mohla mít problémy ve své práci.

Co přesně slečna K. (27) dělá, netušíme, ale před pár lety toužila po tom stát se televizní nebo rozhlasovou moderátorkou a studovala kvůli tomu i patřičnou školu.

Prozradila na sebe, že ráda čte, poslouchá hudbu a baví ji cizí jazyky. A sem tam se prostě svlékne. Fotbalisté Sparty prý nechají pozdravovat...