Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bitka s manželkou! Slávista Latka je jednou kopačkou v kriminále: Obžalován za ublížení na zdraví!

Autor: nem

Obr z Edenu jede v obřím maléru! Slávistovi Martinovi Latkovi (30 let, 193 cm, 87 kg) hrozí, že fotbalové tepláky vymění za vězeňské. Byl obžalován ze zločinu ublížení na zdraví.

Dozvuk drsné »italské hádky« korunované bitkou z loňského května s manželkou Lucií, při které jí měl zlomit kost v noze, bude mít dohru před soudními taláry. Latkovi se rýsuje až 8 let v kriminále.

Lékařská zpráva o zranění manželky Lucie, které jí měl způsobit Martin LatkaFoto Archiv Lucie Latkové, Facebook.com

Paragrafy

Po policejních expertýzách už i úředně. „V souladu s ustanovením paragrafu 176 odstavec 1 věty druhého trestního řádu Vám sděluji, že jsem podala na shora uvedeného obviněného k Obvodnímu soudu pro Prahu 5 obžalobu pro zločin ublížení na zdraví podle paragrafu 146 odst. 1, 3 trestního řádu.“ Toto vyrozumění dostala Lucie Latková od státní zástupkyně Mgr. Kateřiny Štrejtové.

Na hromádce

Co na to Latka? Nic. Nebere telefon, neodpovídá na esemesky... S Lucií už nežije, byť rozvedení ještě nejsou a mají spolu pětiletého synka Martina. Zadák, který kopal i v Řecku a Německu, je teď na hromádce s módní návrhářkou Ivanou Mentlovou (41) a jejich roční dcerkou Isabellou. Možná, že je nějaký ten pátek neuvidí, a nebude to kvůli zaneprázdnění kopanou...

Noha v gipsu! Takhle dopadla manželka Lucie po údajném konfliktu s Martinem
Noha v gipsu! Takhle dopadla manželka Lucie po údajném konfliktu s Martinem