Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Puhajková randí s fotbalistou Tlustým, je po uši zamilovaná: Na rodinu jsem připravená!

Autor: ps

Netlačil na pilu, byl trpělivý a nakonec se dočkal vytoužené televizní krásky. Fotbalista Jihlavy Petr Tlustý (29) sbalil moderátorku a bývalou přítelkyni Jaromíra Jágra Innu Puhajkovou (29). Ta poprvé promluvila o jejich vztahu.

Bylo jí dvacet, měla teprve tři dny po maturitě a potkala muže, který jí obrátil život vzhůru nohama. Puhajková se v roce 2006 dala dohromady s hokejistou Jaromírem Jágrem a rychlostí blesku se dostala do světa šoubyznysu.

Klapalo jim to šest let, ale za záhadných okolností se rozešli. „Proč? To si necháme jenom pro sebe. Nikomu cizímu do toho nic není,“ řekla Inna v minulosti.

Sedmiletý vztah se slavnou osmašedesátkou hodila za hlavu, minulý rok si užila krátký románek s dalším hráčem NHL Jiřím Tlustým, pak se jí do života vloudil Pražák hrající fotbal v Jihlavě Petr Tlustý. Fotoreportéři Blesku je odhalili v únoru letošního roku, jak se vášnivě líbají v jejím bavoráku. Jiskřilo to však mezi nimi mnohem dřív.

Inna Puhajková zase randí
Video se připravuje ...

„Seznámili jsme se v prosinci na jednom vánočním večírku, zprostředkovaně přes několik kamarádů. Nejvíc mě na něm zaujalo, že netlačil na pilu,“ odtajnila Inna Blesku detaily prvních randíček. Puhajková je po uši zamilovaná, jenom jí chybí častější přítomnost nové lásky. Tlustý totiž většinu času tráví na Vysočině, Inna se zase věnuje práci v televizi.

„Jsem hodně pracovně vytížená a Petr hraje taky mimo Prahu, tak jsme si hodně vzácní, když se vidíme.“ A jak bere prvoligový fotbalista fakt, že je Inna bývalkou slavného Jágra? „Oba máme svou minulost a neřešíme ji. Žijeme přítomností, a to je to hlavní.“ má jasno sportovní moderátorka.

Puhjakové je devětadvacet, stejně jako Tlustému. Ten se soustředí na vrchol kariéry, ale Inně začínají tikat biologické hodiny. Přiznává, že se na rodinu cítí připravena. „Nebránila bych se nějaké rodině. Beru to tak, že když to přijde, tak to přijde.“ Bude to s fotbalistou Tlustým?

První zachycená líbačka Puhajkové a Tlustého.
První zachycená líbačka Puhajkové a Tlustého.