Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Manažerka fotbalových hvězd Lucie Hlavová je nezvěstná: Záhadně zmizela!

Autor: Tomáš Pokorný, Petr Němec

Vladimír Šmicer nebo Horst Siegl. I tyhle hvězdy mají strach o Lucii Hlavovou (31), generální sekretářku asociace fotbalových hráčů (ČAFH), která je podle rodiny už týden nezvěstná!

Hlavová je pravou rukou a velkou kamarádkou šéfky hráčské asociace Markéty Haindlové. Informaci o tom, že zmizela, zveřejnil na sociální síti v pátek večer Luciin otec.

„Lucie je bohužel nezvěstná. Uvítáme jakékoliv informace o ní počínaje 31. srpnem 2015,“ napsal Miloslav Hlava na facebookovém profilu své dcery a přidal telefonní číslo a e-mailovou adresu.

Lucie Hlavová s Markétou Haindlovou
Lucie Hlavová s Markétou Haindlovou

Když mu Blesk včera zavolal, nechtěl se k situaci příliš vyjadřovat. Ani nevysvětlil záhadu, že Lucie není v policejní databázi hledaných osob, když je pohřešovaná už od pondělka.

„To nevím,“ řekl tichým hlasem. Na dotaz, zda kontaktoval policii, odpověděl. „Ano, jsme v kontaktu. Pátrá se.“ Víc se o ztracení své dcery bavit odmítl.

„Dejte to k ledu. Není to žádná senzace,“ tvrdil podivně, jako by mu nedocházelo, že široká veřejnost by k nalezení Lucie mohla pomoci. Sympatická tmavovláska platí za dobrou duši asociace.

V polovině července byla součástí výpravy do Španělska, kde tým složený z hráčů bez angažmá včetně Jiřího Jarošíka vedený trenérem Vernerem Ličkou senzačně ovládl turnaj mezinárodní asociace fotbalových hráčů FIFPro.