Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Celý účet za Limberského noční řádění: Pařba za 1,5 mega a hrozí mu basa!

Autor: vba

Mohl si vzít taxíka a zaplatit za něj pár stovek. Jenže reprezentant David Limberský (31) po nočním tahu nasedl opilý do svého auta, které pak v centru Prahy napálil do zdi! A tahle klukovina se mu pořádně prodražila!

S 1,5 promile v krvi (zhruba sedm piv – desítek) se špatně řídí. V noci na čtvrtek to poznal i plzeňský obránce, který se zřejmě pokoušel setřást  podle všeho pokoušel ujet policejní hlídce a při odbočování z hlavní ulice narazil do zídky. Aby toho nebylo málo, policistům se ještě pokusil utéct, a když se mu ani tohle nepovedlo, tak jim »alespoň« vyhrožoval...

Trest od policie však, zdá se, bude pro Limberského ten nejmenší. Byť mu v nejhorším případě hrozí až tři roky za mřížemi, experti se shodují, že do vězení nepůjde. A pokuta 50 tisíc ho také zrovna bolet nebude. Zato trest od klubu pocítí pořádně!

„David byl zbaven funkce kapitána a udělená pokuta je pak mnohonásobkem dosavadních nejvyšších finančních trestů ve Viktorii Plzeň,“ prohlásil její generální manažer Adolf Šádek. O kolik tedy »Limba« přijde? Zdroje se shodují, že o rovný milion!

Dalších 500 tisíc pak dělá škoda na jeho bentley, kterému urazil přední část. Limberského tedy jeho noční tah vyšel na 1 550 210 korun a navíc kromě toho přišel i o řidičák...

Nabourané luxusní vozidlo Bentley, které v opilosti řídil plzeňský obránce David Limberský
Nabourané luxusní vozidlo Bentley, které v opilosti řídil plzeňský obránce David Limberský