Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Svědek Limberského bouračky promluvil: Proč neutekl policistům?!

Autor: Tomáš Pokorný

Přišel o řidičák, kapitánskou pásku a pořádný prachy! A taky o pověst rychlonožky! Fotbalový reprezentant David Limberský (31) tvrdě pyká za noční bouračku v opilosti.

Všichni už víme, že obránce mistrovské Plzně ve čtvrtek krátce po půlnoci nabořil na pražském Smíchově své bentley. Před zraky policejní hlídky, které se vzápětí snažil utéct. Nepovedlo se a dechová zkouška následně ukázala, že měl v sobě 1,5 promile alkoholu.

Nabourané luxusní vozidlo Bentley, které v opilosti řídil plzeňský obránce David Limberský
Nabourané luxusní vozidlo Bentley, které v opilosti řídil plzeňský obránce David Limberský

Co jsme dosud nevěděli, je odpověď na legrační otázku, která se rychle rozšířila mezi důvtipnými fanoušky na internetu: Jak je možné, že jednoho z nejrychlejších hráčů v lize doběhne kdejakej policajt?

Blesk včera mluvil s člověkem, který nehodu viděl na vlastní oči, a ten nabídl vysvětlení.

Zakopl

„Byl to celkem komický pohled. Limberský se marně snažil vytočit zatáčku, pak z nabouraného vozu vyskočil a začal utíkat. Jenže přitom zakopl a upadl, takže ho policajti celkem snadno dohonili,“ řekl muž, který chce z pochopitelných důvodů zůstat v anonymitě.

Vyvrací tak slova Limberského právníka Bronislava Šeráka, který prohlásil: „Nějaké zvěsti o tom, že utíkal nebo že nadával, jsou jen pusté spekulace.“

Podle informací Blesku navíc existuje z celého nočního příběhu videozáznam, takže otce šestileté Natálky a tříletého Davida ještě kromě přísného trestu od klubu čekají pořádné opletačky s policií.