Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hokejista Dallasu Hemský si vzal Kanaďanku: Tajná svatba!

Autor: ps, jar

Na veřejnosti toho ze svého života moc neprozradí, milovníkem kamer rozhodně není. Ale když jde o srandu, nemá problém ze sebe udělat jiného člověka. Klidně i Johna Lennona. Hokejista Dallasu Aleš Hemský (32) je jako z plakátu Beatles! A navíc ženatý.

Tohle o mistru světa z roku 2005 jen tak někdo nevěděl. Známý flegmatik a člověk, jenž se nerad ukazuje, zrovna (ne)překvapil. Zhruba před rokem si totiž vzal dlouholetou přítelkyni Julii a nikoho o tom, kromě své rodiny, neinformoval!

Celý rok tutlal, že je ženatý. Šikovný český hračička si vzal krásnou brunetku. Byla to právě ona, kdo svatbu »proflákl«, když na Instagram přidala fotky ze svatby. Jenže odhalila ještě víc!

Půvabnou krásku, kterou Hemský potkal během svého jedenáctiletého působení v Edmontonu, si vzal na pláži na Floridě. Nyní spolu oba žijí v Dallasu, kde český útočník působí. Fotografie ukazují, že se spolu nenudí! „Jeden rok od svatby a pořád je s ním sranda,“ napsala Julie na Twitter. Že by si vzpomněla na časy, kdy si hráli na legendární »Brouky«?

Hemský v dubnu podstoupil operaci kyčle, se připravuje na start NHL. „Chci prožít daleko lepší start do sezony, než jsem měl loni. To bylo strašné,“ odfoukl si útočník Stars. V uplynulém ročníku nastoupil do 76 zápasů, v nichž si připsal pouze 11 branek a 21 asistencí.

Aleš Hemský jako John Lennon, Julie se oblékla za Yoko Ono. Útočník Dallasu se s manželkou nenudí.
Aleš Hemský jako John Lennon, Julie se oblékla za Yoko Ono. Útočník Dallasu se s manželkou nenudí.