Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bořiče zdí bez řidičáku vezl na trénink parťák Vaněk: Z Limberského už je pasažér!

Autor: ps

Tak plejeři, kdo z vás je lepší šofér? Davida Limberského (31), který ve čtvrtek v noci s 1,5 promile pod kůží rozstřelil o zeď na Smíchově luxusní Bentley, vezl na trénink střízlivý spoluhráč Ondřej Vaněk (25).

Úterý, 10:45. Po kilometrové trase ze Štruncových sadů do tréninkového areálu v Luční ulici se valí plzeňští fotbaloví Viktoriáni. Den poté, co dostali od klubového štábu kartáč kvůli alotriím na veřejnosti.

Trenéři jim promítli video se zápasem Dinama Minsk, zítřejším rivalem v Evropské lize, a jelo se makat. „Nazdááár, na koho tady čekáte?“ zahalekal z bicyklu ustavičně dobře naložený Milan Petržela. „Na Limbu, Milánku,“ zněla odpověď redaktora Blesku.

Ten přijel omrknout, jestli dodržuje zákon o pozemních komunikacích a bez řidičáku, který má v »čistírně«, nekormidluje v Plzni tolik oblíbený skútr. Včera dodržoval a nekormidloval. Nechal se v pořádku dopravit na plac.

Piráta vozovek Davida Limberského vezl na malé motorce v tandemu parťák Ondřej Vaněk. Když řezal zatáčku na most, Limberský se podíval do objektivu fotoaparátu, a tím pohledem by dokázal ztrestat půl Severní Koreje i s Kim Čong-unem.

Není divu. Po dvojnásobném umytí hlavy od šéfů – za bouračku a za šíleně provokativní oslavu gólu v Příbrami kroucením imaginárního volantu – zřejmě i tomuhle vyhlášenému vtipálkovi došly fórky.

A jak cestuje na šichty? „Předpokládám, že Davida vozí do klubu některý ze spoluhráčů, ale nevím který,“ pokrčil rameny tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. No, hlavně aby pokaždé dojeli a nenechali se po mejdanu při útěku od vozu polapit policejními orgány. Jako »Limba« v Praze...

A ještě se celé situaci smál.
A ještě se celé situaci smál.