Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejdrsnější vtípek o Limberském: Co o něm napsal paralympijský vítěz?!

Autor: bko

Fotbaloví fanoušci si vůči Davidu Limberskému, který minulý týden v opilosti boural a poté oslavil svůj ligový gól točením imaginárním volantem, neberou servítky. Na internetu se vyrojila i řada vtípků na jeho adresu, a těm teď nasadil korunu svým sžíravým komentářem několikanásobný paralympijský vítěz Jiří Ježek.

„Mám radost, že v integraci hendikepovaných sportovců patříme ke světové špičce,“ začíná Ježek svůj příspěvek na facebooku, ke kterému přidal fotku z  Limberského kontroverzní gólové oslavy.

Příbram – Plzeň: Gól Limberského na 0:1. Slavil kontroverzně jako řidič!
Video se připravuje ...

„Už nikoho nepřekvapí, že třeba já pravidelně závodím se zdravými. O mentálně postižených se sice mluví a píše méně, ale v jejich začleňování jsme snad ještě dál,“ pokračuje cyklista, který má amputovanou pravou nohu.

„Vždyť kde jinde to mohou nadaní sportovci s inteligenčním znevýhodněním dotáhnout až do reprezentace. Významnou práci na tomto poli odvádí Viktoria Plzeň a Fotbalová Asociace, konkrétně třeba v případě pana Limberského,“ píchl Ježek do vosího hnízda.

Fanoušci cyklistickému šampionovi, který si před časem zajel třeba i časovku na slavné Tour de France, dávají zapravdu, Limberského arogantní oslavu většina z nich odsoudila, k čemuž se nakonec muselo přidat i vedení Plzně

Nabourané luxusní vozidlo Bentley, které v opilosti řídil plzeňský obránce David Limberský
Nabourané luxusní vozidlo Bentley, které v opilosti řídil plzeňský obránce David Limberský