Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Havlát se stal Jágrovým sousedem na Floridě: Palác za 73 milionů!

Autor: vba

Teprve bojuje o místo v kádru Floridy, už se tam ale usadil! Hokejista Martin Havlát (34) si pořídil luxusní sídlo nedaleko moře. A také blízko nebezpečných aligátorů!

Český útočník za nově postavený palác vyplázl 3 miliony dolarů (asi 73 milionů korun), odměnou mu ale bude bydlení v přepychu. Na pozemku o rozloze 550 metrů čtverečních totiž stojí dvoupatrový barák mimo jiné s pěti ložnicemi a bazénem.

Jenže není všechno zlato, co se třpytí. V oblasti Boca Raton se totiž často vyskytují aligátoři! A není to tak dlouho, co se dokonce jeden dvoumetrový procházel přímo po ulici! „Pak si lehnul na silnici a slunil se, jako by tam byl doma,“ popisovali vyděšení svědci.

Havlátův dům na Floridě za 70 milionů korun.
Havlátův dům na Floridě za 70 milionů korun.

Kousek k moři

Havlátův dům stojí necelý kilometr od Atlantského oceánu a zhruba 40 minut jízdy od místního hokejového stánku Panthers. Zatím ale není jisté, zdali se zkušené křídlo do kádru Floridy vůbec prosadí.

„Nemám sice kontrakt, ale za posledních 15 let jsem musel v přípravě vždy ukázat, že na to mám, i když jsem smlouvu měl,“ věří si Havlát.

Cestou do arény tak nyní alespoň může nabírat Jaromíra Jágra (43), který prozatím bydlí na hotelu. „Jarda mi říkal, že je tu skvělá parta hráčů. A já zkusím udělat všechno, co je v mých silách, abych se tu prosadil,“ vyhlíží.

Přepychové parametry Havlátova domu

* pozemek 550 m2
* 4 ložnice
* 6 koupelen
* ořechová podlaha po celém domě
* garáž pro 3 auta
* venkovní krb
* venkovní bazén (5x2 m)

Cena: 70 milionů korun