Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čechův kouč Wenger (65): Rozvod! Dohnal ho románek s rapperkou?

Autor: ps, mik

Byli spolu přes dvacet let, ovšem teď je lásce konec. Kouč Arsenalu Arsene Wenger (65), jenž před sezonou přivedl do klubu gólmana Petra Čecha, chystá rozvod s manželkou Annie (59). Že by se chtěl soustředit jen a jen na fotbal, aby konečně dovedl Kanonýry k vysněnému titulu?

Vzali se teprve před pěti lety, přestože vychovávají již osmnáctiletou dceru. Jenže manželství jim dlouho nevydrželo. Nepomohl mu zřejmě ani fakt, že se těsně před svatbou Francouz »sblížil« s mladou rapperkou Soniou Tatar, s níž měl mít údajně dvouletý poměr.

Wenger se tak připojil k nevěrníkům v anglické Premier League jako jsou Wayne Rooney, John Terry nebo Peter Crouch. Utajovaný vztah se provalil na veřejnost romantickým obědem v hotelu u pařížského letiště, kam Arsene mladší fešandu pozval.

„Poznali se v jedné restauraci v Paříži, kde šéfovala obsluze. Wenger tam měl obchodní jednání. Vzal si na ni číslo a začali se scházet,“ řekl anglickému deníku The Sun její kamarád. Teď už tenhle francouzský svůdce bude moci »lovit« ve vodách něžného pohlaví i oficiálně.

Sonia Tatar to s chlapama umí, zamotala hlavu i Wengerovi
Sonia Tatar to s chlapama umí, zamotala hlavu i Wengerovi

2436237:gallery:true:true