Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Miluju tě! Jak Pavel Nedvěd divoce slavil s manželkou gól Juventusu

Autor: pan

Miluje svůj Juventus a nic na tom nezměnil ani konec jeho aktivní kariéry. Pavel Nedvěd pro "Starou dámu", jak se italskému gigantu přezdívá, dýchal na hřišti a stejně je tomu i nyní. Jako prezident úřadujícího šampiona italské ligy žene svůj tým i z hlediště a každý úspěch si umí parádně vychutnat. Nejinak tomu bylo i během středečního utkání Ligy mistrů proti španělské Seville.

Na rozdíl od domácí soutěže, do které vstoupil italský tým prachbídně a v tabulce se po šesti kolech trápí na patnáctém místě, je to v Lize mistrů úplně jiná písnička. Juve v prvním zápase překvapivě uspěl na hřišti rozjetého Manchesteru City, kde vyhrál 2:1 a na skvělý úvod navázal i v prvním domácím utkání, když porazil I Sevillu.

A Pavel Nedvěd dobře ví, co takový úvod do nejslavnější klubové soutěže znamená. První gól, který vstřelil po přesné hlavičce ve 41. minutě utkání Morata, vyvolal nefalšované nadšení nejen české legendy a nejvlivnějších představitelů Juve.

VIDEO: Divoké oslavy Pavla Nedvěda po gólu Juventusu

Výbuch radosti, vzájemné gratulace a obrovská euforie zaplavila lóži italského týmu. Láskyplného objetí a polibkům neunikla ani manželka třiačtyřicetiletého fotbalisty.

Takhle se prostě prožívá radost na plný pecky. Klub Pavla Nedvěda nakonec porazil Sevillu 2:0, po dvou kolech má na kontě plný počet šesti bodů a směle tak může pomýšlet na postup ze skupiny.

Juventus obhajuje loňskou finálovou účast, a pokud bude pokračovat v dosavadních výkonech v milionářské soutěži i nadále, může si nejlepší fotbalista za rok 2003 užít podobných radostí ještě mnoho.

Pavel Nedvěd sleduje poslední trénink české jednadvacítky před startem domácího ME
Pavel Nedvěd sleduje poslední trénink české jednadvacítky před startem domácího ME