Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slovenská rivalka Kiki a Maki otevřeně: Mnohé soupeřky jsou lesby

Autor: Patrik Vacek

Prolomila tabu. Slovenská plážová volejbalistka Dominika Nestarcová (30) hrající ve dvojici s Natálií Dubovcovou (25) prozradila v chatu fanouškům na serveru pluska.sk, že mnoho jejich soupeřek jsou lesby. Hodně otázek směřovalo i na jejich české kolegyně Markétu Slukovou s Kristýnou Kolocovou a na rozpad tohoto páru. Co si o tom myslí jejich slovenská rivalka?

Hned první z dotazů na chatu tu šel hodně pod kůži, ale Nestarcová je na otázku, jestli je ona a její kolegyně Dubovcová lesba, v klidu zodpověděla. „Ne, lesby nejsme. Máte ale pravdu, že jich je tam celkem dost a všichni to vědí a nikdo to moc neřeší,“ šokovala Dominika.

Nabídku na rande od soupeřky prý ještě nedostala a ani nedostane.„Lesby, které jsou v beachvolejbale, to o sobě vědí, takže mě nebalí,“ tvrdí Nestarcová a ani se nemusí vyrovnávat s tím, že by ji jinak orientované sportovkyně okukovaly ve sprchách.

„Sprchujeme se až na hotelu ve svém pokoji. Tam nefunguje něco takové, jako je společná šatna,“ řekla slovenská reprezentantka. Nadšená ale není ani z některých pánů, kteří chodí na zápasy jen proto, aby se pokochali krásnými křivkami volejbalistek. „Absolutně ne!“ napsala v chatu na dotaz, jestli je okukování od fanoušků vzrušuje.

Když se dostalo na téma rozchodu Kiki a Maki , Nestarcová jejich krok nechápala. „Měly k tomu určitě své důvody, když se tak rozhodly, a je to jejich věc. Myslím si, že to spolu mohly ještě vydržet, i když toho měly určitě dost. Takhle si pravděpodobně zmařily účast na olympiádě v Riu,“ myslí si Dominika.

Podobný problém prý slovenské dvojici nehrozí. „Známe své priority. Kdybychom se teď rozešly, ani jedna z nás by momentálně s novou partnerkou neměla šanci na olympiádu,“ tvrdí Nestarcová.

Rozchod Kiki a Maki vnímá Nestarecová jako chybu
Rozchod Kiki a Maki vnímá Nestarecová jako chybu