Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nečekaná zpráva! Alena Šeredová (37) je potřetí těhotná!

Autor: ps

Už to nejsou jen zvěsti! Italská média potvrdila, že stále ještě manželka italského fotbalisty Gigiho Buffona modelka Alena Šeredová (37) je potřetí těhotná! Už je vidět, jak se jí bříško pod volnými šaty pěkně kulatí.

Když může mít záletník z Juventusu Turín dítě s jinou, tak proč ne Alena?! Její manžílek se spustil s televizní moderátorkou Ilarií D´Amico, netrvalo dlouho a po světě se rozlétly obrázky, jak její pupík pořádně roste.

Nezahálela ani česká modelka, která brzy po rozchodu našla lásku v náruči Alesandra Nasiho. Následníka trůnu automobilky Fiat s majetkem odhadovaným na 40 miliard korun! Slušná partie!

Přesto se Alena dlouho bránila nařčením, že s ním čeká miminko. „Unavuje mě stále říkat, že to není pravda,“ bránila se většinou usměvavá brunetka.

Jenže teď je všechno jinak! Podle informací z Itálie přibude jejím synům Louisovi Tomasovi (7) a Davidovi Leemu (5) bratříček nebo sestřička! „Chtěla bych dceru,“ prořekla se Šeredová na jihu Evropy a zdá se, že si to za pár měsíců může splnit…

Alena Šeredová má čich na chlapy s tučným bankovním kontem
Alena Šeredová má čich na chlapy s tučným bankovním kontem