Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Striptýz pro záchranu v lize! Modelka z Ukrajiny se svlékla na hřišti

Autor: Ivana Jakoubková

Když se ukrajinská modelka Angelina Petrovová doslechla o finančních patáliích fotbalového klubu ve svém rodném městě Záporoží, rozhodla se okamžitě. Přímo na stadionu nafotila lechtivé snímky. Výtěžek z nich má pomoci Metalurgu dostat se z insolvence.

Nápad Angeliny Petrovové svléci se na pomoc FC Metalurg Záporoží se místním hodně líbil. Vedení klubu bylo způsobem, jak získat peníze, nadšeno, nezlobili se ani hráči, tím méně pak fanoušci.

Angelina se nechala fotit na stadionu pouze v klubovém dresu nebo se šálou zahalující jen velmi málo z jejího sexy těla. Vzrušující snímky vzbudily velký ohlas a vlnu zájmu o osud klubu, který nyní prodává plakáty s jejími fotografiemi jako na běžícím pásu a snímky používá i na suvenýrech pro fanshop.

Ukrajinská modelka Angelina Petrovová jako přísná rozhodčí
Ukrajinská modelka Angelina Petrovová jako přísná rozhodčí

Metalurgu se nedaří na poli finančním ani fotbalovém. Klub se beznadějně potácí na dně tabulky ukrajinské nejvyšší soutěže, z devíti zápasů má na kontě jen tři body. Ještě horší je to s kontem bankovním. Tam to došlo až k vyhlášení insolvence.

Teď všichni doufají, že sympatická akce odvážné modelky přinese ovoce a finanční ztrátu se podaří srovnat. Angelině se v roli spasitelky zalíbilo a už má plán na další charitativní akci. Příště prý půjde o pomoc celému ukrajinskému nároďáku.