Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Po mámě, či po tátovi? Podívejte se, jak rostou Federerovy děti

Autor: pan

Vlastně se moc nezměnilo. Před šesti lety byl Roger Federer světovou jedničkou a jasným vládcem. Teď pomyslné žezlo předal Novaku Djokovičovi, přesto patří mezi absolutní světovou elitu. V jednom je však přeci jen zásadní rozdíl. V roce 2009 se Rogerovi a Mirce Federerovým narodila dvojčátka Myla Rose a Charlene Riva, které o pět let později následovali tentokrát chlapci Leo a Lenny. Po kom slavní potomci zdědili svůj vzhled nejvíce?

Mají jednu jistotu. Ať již se v životě rozhodnou dělat cokoliv, budou pod bedlivým dohledem svého okolí. Srovnání se svými slavnými rodiči se nevyhnou tak jako tak.

Pozornosti médií neunikli už od svých prvních měsíců života. I přes bedlivě střežené soukromí slavného páru se na veřejnosti objevila celá řada fotek jak obou holčiček, tak chlapců.

Konečně jak Myla Rose, tak Charlene Riva už svého tátu za dohledu Mirky pravidelně povzbuzují na každém větším turnaji přímo z hlediště. V hráčské loži už tak byla Mirka Federerová viděna, jak svým dětem čte během přestávek pohádky dokonce ve své rodné slovenštině.

Zatímco obě slečny oslavily v červenci šesté narozeniny, Leo a Lenny sfoukávali v květnu teprve svoji první svíčku. Ale že rostou jako z vody, o tom není pochyb. Podívejte se sami.

Djojčata na procházce s Mirkou
Djojčata na procházce s Mirkou