Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dvojí štěstí Kvitové: Postup i přítelova premiéra. Ale dostal Meidl pusu?!

Autor: bko

Minulou neděli sice vypadla na turnaji v Pekingu hned v prvním kole, ale i tak se Petře Kvitové popáté dostalo velké pocty – zahraje si na Turnaji mistryň. Navíc ještě před oficiálním potvrzením téhle zprávy si česká tenistka v Třinci vychutnala vydařenou premiéru svého přítele Radka Meidla v hokejové extralize. Prostě dvojnásobně skvělý podvečer!

Ještě v sobotu posílala Petra Kvitová na Twitter fotku z Frýdku-Místku, kde byla fandit Radkovi, který normálně hrál druhou ligu (ve skutečnosti až třetí) za místní klub. Z toho si ho ale vytáhli díky dobrým výkonům třinečtí Oceláři až do extraligy. A v té se při své premiéře vůbec neztratil!

Meidlova premiéra v extralize: První bod i faul a fanynka Kvitová
Video se připravuje ...

Petra Kvitová, která se nezapomněla pochlubit aktuální fotkou, tak mohla tleskat jeho nahrávkám, z nichž jedna byla dokonce gólová a znamenala Meidlův první bod. Vysloužil si ale i dvě minuty za hákování.

„Jsem rád za to, když Peťa přijede na zápas. Podporuje mě,“ potěšila Meidla jeho slavná fanynka. „Máme to každý stejný, jeden fandí druhému a stojí při něm. A když se daří, je to příjemnější,“ dodal pro iSport.cz spokojeně hokejista, který si zahrál za mládežnickou reprezentaci, ale do extraligy poprvé nakoukl až v 26 letech.

Petra Kvitová byla u extraligové premiéry svého přítele Radka Meidla
Petra Kvitová byla u extraligové premiéry svého přítele Radka Meidla

K absolutní spokojenosti mu tak mohla chybět už jen gólová trefa. Za tu by totiž dostal sladkou odměnu. „Neslíbila mi nic, ale pusu bych možná dostal,“ usmíval se Meidl. A k úsměvům měla důvod i jeho přítelkyně.

Ta se totiž chvíli po výhře Třince nad Plzní dozvěděla, že už má oficiálně potvrzené místo na Turnaji mistryň, tedy vrcholu sezony pro osm nejlepších tenistek světa. „Kvalifikovat se do Singapuru pro mě znamená strašně moc! Moc se těším,“ svěřila se pak na Twitteru.

Radek Meidl má za sebou premiéru v extralize
Video se připravuje ...