Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Proč hvězda NBA bojuje o život? Brutální mejdan za 1,8 milionu!

Autor: mik

To musel být pořádný mejdan! Basketbalista Lamar Odom (35) vysolil za tři dny v nevěstinci skoro dva miliony korun! Po mixu drog, sexu a bagry je stále v komatu a bojuje o život.

Ve vyprahlé vesničce Crystal uprostřed nevadské pouště snad kromě »Ranče lásky« a písku není vůbec nic. Jenže právě tam se bývalá hvězda NBA rozhodla roztočit svou osudnou párty.

„Ubytoval se v sobotu ve VIP apartmánu, který stojí 250 tisíc za noc. Řekl, že si chce pořádně užít,“ prozradila CNN majitelka podniku T. J. Moore. „Vyžádal si dvě holky, které mu splní vše, co bude chtít. A kupoval si i doplňky,“ připomněla deset tablet viagry, které obr spolykal, když zrovna nebyl po ruce kokain.

All inclusive

Suma sumárum, Lamar dostal týdenní »all inclusive« za 1,8 milionu korun. Co to ale je pro chlapíka, který v NBA vydělal během 14 let přes dvě miliardy. On si však s konkubínami užil pouhé tři dny, než ho v úterý našli na posteli v bezvědomí.

Přestože se lékařům v nevadské nemocnici údajně podařilo stimulovat funkci ledvin, bývalý svěřenec trenéra Garyho Charlese rozhodně nemá vyhráno. Utrpěl mozkovou mrtvici, dál mu selhávají plíce.

Neumí říct ne

„Nemůžu říct, že by mě to překvapilo. Bál jsem se, že se něco takového stane,“ prohlásil Charles v rozhovoru pro CNN. „On nikdy neuměl říct nikomu ne. A když se dostal do špatné společnosti, bylo logicky zle.“

Odom, který dlouhodobě trpěl i kvůli rozvodu s televizní hvězdou Khloe Kardashian depresemi, bude mít co dělat, aby se z této šlamastiky vyhrabal. Jenže… „Bojím se, že jakmile potká špatné lidi, bude zase zle,“ uzavírá kouč Charles.