Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Fotbalový taťka Milan Baroš: Vyučuje na hřišti i doma!

Autor: jar

Už není jen královsky placený náhradník. Milan Baroš (33) hned v prvním ligovém zápase, do nějž v dresu Boleslavi nastoupil od začátku, vstřelil v úvodních 11 minutách dva góly! Ale nevyučuje jen na fotbalovém trávníku.

Exreprezentační útočník potvrdil, že se mu v současnosti daří na všech frontách. Jeho synové Patrik (6) a Matteo (3) rostou jako z vody a vzorný táta pečlivě dohlíží na jejich výchovu. Staršímu Patrikovi, který chodí do první třídy, pomáhá s učením, navíc oba kluky bere na tréninky minižáčků Slavie.

„Tento rok začal i ten mladší. Patrika fotbal baví, jeho tatínek je jeho vzorem. K tomu chodí na tenis a plavání. Letos bychom chtěli zkusit i hokej,“ řekla Barošova manželka Tereza pro Super.cz.

Dlouhé čekání

Baroš dostal v 11. kole proti Slovácku (4:1) poprvé od kouče Jarolíma šanci hrát v základní sestavě. Jeho důvěru mu splatil vrchovatě! Dvěma góly v úvodních 11 minutách prakticky rozhodl o výhře Boleslavi!

„Pro sebevědomí útočníka je to samozřejmě dobrá věc. To čekání bylo nepříjemné, věřil jsem, že to bude o něco dřív,“ přiznal Baroš. „Po vyléčení zranění jsem se zranil znovu. Navíc kluci hráli v předchozích kolech výborně a dávali góly, takže nebylo zapotřebí nic měnit,“ doplnil »Bary«.

Barošovi malí slávisti Matteo a Partik.
Barošovi malí slávisti Matteo a Partik.

Mladá Boleslav - Slovácko: Gól Milana Baroše na 1:0
Video se připravuje ...

Mladá Boleslav - Slovácko: Výstavní trefa Milana Baroše na 2:0
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Mladá Boleslav - Slovácko 4:1. Baroš dvakrát pálil ostrými
Video se připravuje ...