Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Proč chybí Serena Williams na Turnaji mistryň? Je prý těhotná!

Autor: ps

Jako první žena světového žebříčku měla na Turnaji mistryň reprezentovat americký tenis, jenže Serena Williams (34) už v předstihu oznámila, že do Singapuru nepřijede. Předčasně ukončila sezonu, důvodem měly být zdravotní problémy. Ale může být úplně jinak! Tenisová média tvrdí, že je těhotná!

„Je ve 12. týdnu,“ píše zámořský web The Tennis Times. To by znamenalo, že Serena s přítelem rapperem Drakem čekají miminko, ale z jejich strany zatím žádné vyjádření nepřišlo.

Zato otec jednadvacetinásobné grandslamové šampionky tak trochu nahodil udičku, z níž se dá vyčíst ledacos. „Serena skrývá něco, co může hodně ovlivnit její hru,“ nechal se slyšet. O co jde? O miminko?

Když Williams prohlásila, že vynechá turnaje v Pekingu a Singapuru, veřejnosti i tenisovým odborníkům »spadla čelist«. Přeci jen chtěli vidět ženu, která pinkáním do míčku vydělala 74 milionů dolarů (asi 1,7 miliardy korun).

Španělský magazín Punto de Break se zaměřil na fakt, že vedení WTA v případě Sereny udělalo výjimku v pravidlech. Jako světová jednička se totiž měla v dějišti Turnaje mistryň z důvodu propagace a marketingu ohřát alespoň dva dny. To se však nestalo. Dozvíme se od ní nějakou tajemnou zprávu?

Serena Williamsová je úřadující světová tenisová jednička. A ještě jí to sekne.
Serena Williamsová je úřadující světová tenisová jednička. A ještě jí to sekne.