Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šokující výchova v Rumunsku: Trenér brutálně zkopal fotbalistu (16)

Autor: bko

O víkendu se na internetu objevilo neuvěřitelné video z Rumunska. Mládežnický trenér na něm během zápasu brutálně zkope hráče sedícího za ním na lavičce… Kouč se jmenuje Liviu Petrache a poté, co se šokující záběry začaly šířit internetem, jeho klub CSMS Iasi ho okamžitě vyhodil.

Ty záběry jsou opravdu šílené… Zatímco jeden z trenérů udílí pokyny hráčům na hřišti, Petrache řve na jednoho ze svých svěřenců na lavičce. Jenže jeho výlev zdaleka neskončí jen u slovních výpadů. Kouč přijde ke klukovi, kterým měl být šestnáctiletý Codrin Tirisca, rozpřáhne se nohou a pořádně ho nakopne někam do ramene či do hlavy.

A jako smyslů zbavený pokračuje dál, několikrát ho brutálním kopem do hrudi či do krku přišpendlí na zeď okolo hřiště. Incident někdo tajně natočil a video umístil na facebook, kde se začalo virálně šířit. Vedení klubu nakonec zareagovalo jediným možným způsobem - šílený kouč dostal vyhazov.

Incident șocant în Liga Elitelor U17: ”Te mutilez!” :O :O :OUn antrenor român și-a bătut jucătorul în timpul unui meci de campionat: http://bit.ly/1MATjiV

Posted by Gazeta Sporturilor on 1. listopad 2015