Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Podívejte se, už rostou! Brankář Floridy dohlíží na Jágrovo háro

Autor: iSport.cz

Tak se zdá, že to myslel doopravdy vážně. Jaromír Jágr před sezonou přijal za svůj nápad spoluhráče Roberta Luonga a nechává si narůst dlouhé vlasy. Přesně takové, které ho před lety proslavily, když načínal svou kariéru v Pittsburghu. A aby náhodou něco neuniklo, je samozřejmě třeba všechno pilně sledovat a dokumentovat.

Jágr, to je v NHL vážený artikl. Nebaví pouze jeho góly, kličky a neustálé utahování si ze spoluhráčů, v zámoří prostě berou všechno s registrační značkou 68. Teď například baví sledovat pokrok v Jágrově outfitu. Konkrétně jak rostou českému hráči vlasy.

Všechno je spolehlivě k vidění na Twitteru týmu Florida Panthers a aktuální stav sleduje s Jágrem právě druhý veterán z kabiny - šestatřicetiletý brankář Roberto Luongo. "Tady máte nejnovější update," píše se na sociální síti a fotografie ukazuje kanadského gólmana, jehož prst míří směrem ke kadeřím Jágra. Kdepak, legrace musí být.

Dalším důvodem k úsměvu je informace, že Jágr už by měl být zdravotně v pořádku a pokud tělo bude fungovat jako doteď, měl by po dvouzápasové absenci nastoupit do středeční bitvy na ledě Anaheimu.

 

Témata:  NHLfloridaJágrsporthokej Sport na Heureka.cz