Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Už je mu zase do smíchu! První FOTO Pistoriuse po propuštění z basy

Autor: ps

U soudu plakal, zvracel, kál se, že svoji přítelkyni Reevu nezabil. Zákony ale poslaly beznohého atleta Oscara Pistoriuse (28) za zabití na pět let do basy. Před třemi týdny se předčasně dostal ven, do domácího vězení. Podle první fotky se mu daří náramně!

Vysmátý, ve formě, oči jen lehce unavené. Tak vypadá fotka, na níž se Pistorius směje s kamarádem ragbyovým hráčem jihoafrického týmu Brettem Sharmanem. Byl to právě on, kdo zveřejnil první obrázek po Pistoriusově propuštění!

S hendikepovaným kriminálníkem si Sharman zvěčnil selfie, které hned publikoval na sociální síti. „Udělal jsem největší blbost,“ vzkázal přes média, když zjistil, jak obrovský humbuk jeho zpráva způsobila.

Dlouholetý kamarád a svědek na Pistoriusově svatbě příteli trestanci pořádně znepříjemnil situaci. Spekulace, co dělali, zda pili alkohol a další náležitosti jistě nenechají v klidu příslušné orgány, aby prověřili, co Oscar při domácím vězení vyvádí.

V domě u jeho strýce se dveře netrhnou. „Měl několik návštěv,“ přiznali svědci z okolních domů v Pretorii. Možná by se daly vypsat sázky, jak dlouho v domácím vězení vydrží.

První foto Oscara Pistoriuse po propuštění do domácího vězení.
První foto Oscara Pistoriuse po propuštění do domácího vězení.