Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Trable tenisového bosse Iva Kaderky: Opustila ho manželka!

Autor: top

Má hlavu v pejru z organizace nadcházejícího finále Fed Cupu, do toho ale řeší i trable v rodině! Tenisový boss Ivo Kaderka (52) je podle informací Blesku těsně před rozvodem!

Manželka Ivana (51) celkem pravidelně sedávala při významných bitvách tenisových družstev po jeho boku ve VIP lóži. O víkendu ale bude Kaderka v pražské O2 Areně velmi pravděpdoboně bez ní! Choť, s níž má tři dospělé dcery, totiž prezidenta Českého tenisového svazu opustila a rozpad manželství by už měli řešit právníci.

„Rozvod? To je mi novina,“ reagoval včera Kaderka. „Mě podobné otázky vždycky pobaví. Fakt nevím, jestli mám před rozvodem. Řeknu to asi takhle. Pustťě si písničku od Jarka Nohavici, ve které se zpívá »Ještě, že člověk nikdy neví, co ho čeká«,“ mlžil.

Neveselé období

Vzápětí ale přiznal: „Mohu říct jediné. Období, které prožívám, není zcela klidné a veselé.“ Na přímou otázku, zda na souboj českých tenistek proti Ruskám dorazí i se svou ženou, však odpověděl znovu vyhýbavě. „Možná tam bude, možná nebude. Obvykle bývala, podle toho, jak měla čas.“

Vystudovaná lékařka Kaderková, která je jednatelkou marketingové agentury, se vyjadřovat nechtěla. „Ohledně mého soukromí vám nic sdělovat nebudu,“ omluvila se slušně.

Kaderkova dcera Eva (vlevo) má za manžela judistu Lukáše Krpálka. Uprostřed sedí dráhá dcera Aneta a vpravo je třetí dcera Sabina.
Kaderkova dcera Eva (vlevo) má za manžela judistu Lukáše Krpálka. Uprostřed sedí dráhá dcera Aneta a vpravo je třetí dcera Sabina.